Ghinion. Metroul din Drumul Taberei s-a prescris şi trebuie demolat

Adio, Magistrala 5! Pentru că a început de peste 10 ani, Metrorex a constatat că proiectul metroului din Drumul Taberei s-a prescris și va începe demolarea. În acest moment nu are sens să fie continuat, chiar dacă e aproape de finalizare, pentru că oamenilor nu le mai pasă de acest metrou și oricum n-ar circula cu el, din mândrie.

”M-au țepuit atât de mulți politicieni, atât de la PSD cât și de la PNL și PDL, încât mi-ar fi scârbă de mine însumi să urc într-un vagon de pe Magistrala 5”, a spus un locuitor din cartierul blestemat al Capitalei.

”Prescripția e gândită să lase la groapa de gunoi a istoriei nereușitele societății, precum proiectele care au fost începute acum atât de mult timp, că nici nu se mai păstrează autorizația, dacă aceasta a existat vreodată”, explică marele jurist Decebal Popescu.

Proiectul e atât de vechi, că oamenii implicați în el nici nu mai țin minte câtă șpagă au luat: ”A fost demult, eu am ars actele din perioada aceea. Întrebați-i pe nepoții mei, eu sunt la azil”, a spus unul din constructorii metroului, pensionat pe când încă se spunea că în Drumul Taberei va fi metrou peste 3 ani.

Scris de Ionut
19 februarie 2019 11:02

Articole asemanătoare

Vezi mai mult