Ghinion suprem. Credea că intră într-un cort anti-caniculă dar a nimerit la o nuntă

A vrut să se răcorească, dar a nimerit din lac în puț. Un român ar putea intra în istorie drept cel mai ghinionist om în viață, după ce a intrat într-un cort plin cu nuntași, pe care l-a confundat cu un cort anti-caniculă. Culorile tari și de prost gust ale decorului din cort, de un kitsch copleșitor, erau să-i fie fatale și e un miracol că a reușit să mai respire de la parfumurile de țăran prost cu care se dau nuntașii de obicei.

Amețit, toropit de căldură, în pragul insolației, bietul om n-a mai realizat ce face, s-a așezat la o masă, i-a venit aperitivul și până să se dezmeticească deja juca Dansul Pinguinului cu soacra mare. Omul delira și chiuia, deși medicii sosiți să-l salveze spun că se poate să fi fost și de la mâncarea alterată, o altă tradiție la nunțile românilor.

Starea de confuzie îi fusese accentuată de manelele date la maxim în cort, care i-au afectat grav funcțiile intelectuale, cum se întâmplă la aproape toate nunțile românești. Un medic de ambulanță spune că nici bețivii în comă alcoolică nu manifestă simptome precum cele suferite de nuntașii din România și că e de preferat să stai în soare, la 45 de grade, decât să mergi la o nuntă în țara noastră.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
22 iulie 2017 13:07
Citește mai mult despre: canicula cort nunta

Alte articole

Vezi mai mult