O simplă neatenţie l-ar putea costa scump! Mihai Gugea, un bărbat în vârstă de 42 de ani din cartierul Berceni, şi-a pierdut cartea de identitate în urmă cu câteva săptămâni. Astăzi, bucureşteanul a aflat că e dator vândut la FMI, Banca Mondială, Cămătari Fără Frontiere şi alte organisme internaţionale de care bietul om nici măcar nu auzise.

patron_rapid_rachete_patriot.jpg
Cel mai probabil, spun poliţiştii, cineva din Guvern i-a găsit buletinul pe jos şi l-a folosit ca să contracteze un credit de 4 milioane de euro pentru rachete Patriot.

"Din păcate, e foarte greu să dovedim că buletinul a fost folosit fraudulos, aşa că e posibil ca domnul Gugea să rămână cu gaura în buget. Măcar de data asta s-a cumpărat ceva util. Au fost cazuri când banii au fost sparţi pe concerte Boney M la Zilele Oraşului Tecuci", a declarat comisarul Decebal Popescu de la Secţia 69 de Poliţie.

Resemnat, bărbatul ghinionist spune că îşi va mai lua un job ca să poată plăti ratele pentru sistemul antiaerian, dar şi că de acum încolo va fi mai atent unde îşi ţine actele.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 26.07.2017 18:50 Social

National Cinematografic