Ghinion! Un român care şi-a pierdut buletinul a aflat că Guvernul a făcut credit pentru rachete Patriot pe numele lui

O simplă neatenţie l-ar putea costa scump! Mihai Gugea, un bărbat în vârstă de 42 de ani din cartierul Berceni, şi-a pierdut cartea de identitate în urmă cu câteva săptămâni. Astăzi, bucureşteanul a aflat că e dator vândut la FMI, Banca Mondială, Cămătari Fără Frontiere şi alte organisme internaţionale de care bietul om nici măcar nu auzise.

Cel mai probabil, spun poliţiştii, cineva din Guvern i-a găsit buletinul pe jos şi l-a folosit ca să contracteze un credit de 4 milioane de euro pentru rachete Patriot.

„Din păcate, e foarte greu să dovedim că buletinul a fost folosit fraudulos, aşa că e posibil ca domnul Gugea să rămână cu gaura în buget. Măcar de data asta s-a cumpărat ceva util. Au fost cazuri când banii au fost sparţi pe concerte Boney M la Zilele Oraşului Tecuci”, a declarat comisarul Decebal Popescu de la Secţia 69 de Poliţie.

Resemnat, bărbatul ghinionist spune că îşi va mai lua un job ca să poată plăti ratele pentru sistemul antiaerian, dar şi că de acum încolo va fi mai atent unde îşi ţine actele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
26 iulie 2017 16:50
Citește mai mult despre: buletin credit rachete

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult