Un român din localitatea Curtea de Argeș, județul Argeș, a făcut una din cele mai proaste alegeri de anul acesta, convertindu-și creditul în franci elvețieni în dolari americani. Banca i-a dat confirmarea abia în această dimineață, când dolarul a sărit de 4 lei.

amarat banca.jpg

„Am negociat o lună întreagă cu banca să renunțe la această monedă abuzivă. Au zis că sunt de acord, cu condiția să-mi crească dobânda. E adevărat că acum plătesc în dolari, dar am dobânda mult mai mare”, a spus curteadeargeșeanul. Cel mai grav e că le-a râs în față tuturor prietenilor și apropiaților că sunt fraieri că au rămas la creditele în franci elvețieni.

Acum românului îi este rușine să mai iasă din casă, dar nu pentru mult timp. Banca la care are creditul l-a anunțat deja că îi va scoate la licitație apartamentul în care stă pentru recuperarea banilor.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 04.03.2015 18:48 Social

National Cinematografic