Ghișeul unic, în sfârșit realitate. În toată țara mai e deschis un singur ghișeu

Cine spunea că promisiunile electorale sunt niște minciuni? Proiectul de reformă în administrație, numit Ghișeul Unic, a fost în sfârșit implementat. În acest moment la nivelul întregii țări mai e deschis doar ghișeul 14 de la Direcția Taxe și Impozite Locale Sector 4, de pe strada Alunișului, București.

Din păcate, doamna de la ghișeu este într-o scurtă pauză de masă și va reveni din clipă în clipă. Toate celelalte ghișee din țară sunt închise definitiv, din cauză de Covid și pentru că cei de acolo sunt prea putori ca să muncească.

Cei care doresc să acceseze ghișeul unic sunt rugați să aibă toate documentele în original, copie, copie legalizată, apostilă, parafernă apostilată, sultă, doi giranți, mortul trebuie să fie prezent și să aibă dosar cu șină în formă continuată. Formularele cu cereri pot fi luate din orice alt sediu, însă acestea vor fi închise.

Accesul la ghișeul unic se face doar pe bază de programare telefonică, dar doamna Nuți nu dă numărul la necunoscuți, așa că trebuie să intervină cineva care o cunoaște și la ghișeu spuneți că veniți din partea dumnealor. La ghișeul unic nu se permit atenții, dar un 50 de euro, un cartuș de Virginia Slims sau un ghiveci cu drușaimi ajută mult la soluționare.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
25 septembrie 2020 14:31
Citește mai mult despre: bugetar ghișeu reformă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult