Ghiţă Ciobanul recunoaşte: „De multe ori n-am burduf şi ţin brânza în ciorapi”

Celebrul cioban Ghiţă din reclamele Vodafone a mărturisit că de multe ori e nevoit să ţină brânza în ciorapi, mai ales dacă nu are pe moment niciun burduf disponibil.

„Oaia dă lapte în fiecare zi, dar de tăiat o poţi tăia numai o dată. De-asta n-avem burdufuri aşa, la discreţie. De burdufuri de câine nici nu mai vorbesc, ălea pleacă direct la export. Mai ţin brânză şi în ciorapi”, spune zâmbind şugubăţul cioban.

Cu toate că iniţial se temea că oamenii se vor prinde de manevră, Ghiţă susţine însă că românii sunt înnebuniţi după brânza ţinută în ciorapi, unii venind special de la distanţe mari pentru a-şi lua porţia pe o săptămână.

„Oamenii îmi spun că are o aromă ceva mai aparte, mai puternică. Vin şi de la restaurante mari din Bucureşti. Mie mi-o fost jenă să le spun. Dacă le place, le dau, no, ce să fac?”, mărturiseşte Ghiţă Ciobanul.

Ghiţă susţine că recent a fost vizitat de câţiva francezi care au vrut să-i cumpere reţeta brânzei, impresionaţi de aroma senzaţională, însă ciobanul a refuzat să le-o vândă, pentru a-şi proteja monopolul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
15 octombrie 2013 14:10

Alte articole

Vezi mai mult