Gina Pistol face dezvăluiri în premieră despre relaţia cu cel mai îndrăgit cântăreţ de muzică pentru copii, Smiley.gina_dopuri_urechi.jpg

Fostul model admite că poartă aproape tot timpul dopuri de urechi, altfel şi-ar lua câmpii de exasperare. De-asta nici nu prea aude declaraţiile de dragoste ale lui Smiley, dar merge pe încredere: “Nu e o surpriză că mă place. Toată lumea mă place. Sute de mii de români m-au plăcut de atâtea şi atâtea ori, nu-i aşa, băieţi?”, a spus Gina, care acum e singura care chiar crede că ăia de la Chefi la cuţite ştiu să gătească ceva.

Povestea lor de iubire e lungă. În 2000, Smiley s-a îndrăgostit de ea când a apărut în Playboy, dar din păcate nu i-au dat ai lui bani ca să cumpere revista.

Deşi există zvonuri serioase de măritiş, confirmate şi de faptul că Velea şi-a făcut un tatuaj cu Gina chiar lângă tatuajul cu Smiley, Gina zice că nu se grăbeşte: “Nu mă mărit cu el, că are de gând să cânte la propria nuntă şi ea n-aş putea suporta, aş intra în depresie”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 27.09.2019 20:41 Social

National Cinematografic