Giovanni Becali către colindători: „Pe mine mă colindă Berlusconi, Mourinho, nu nespălaţi ca voi!”

Ghinion teribil pentru un grup de colindători. În seara de Crăciun, ei au avut proasta inspiraţie să-l colinde pe Giovanni Becali. La scurt timp după ce au început colinda, în curtea vilei a apărut Giovanni, care a făcut un scandal monstru.

Redăm în continuare discursul halucinant al lui Giovanni:

„Bă, cine sunteţi voi să mă colindaţi pe mine? Pe mine mă colindă Berlusconi, Mourinho, nu săraci ca voi! Bă săracilor, voi o să rămâneţi săraci. Nu vedeţi că sunteţi săraci? Sunteţi şi săraci, şi nespălaţi. Că mirosiţi, bă! Am simţit din casă că mirosiţi, bă, asta nu puteţi să negaţi. Eu am Calvin Klein şi voi aveţi miros de transpiraţie. Nişte hahalere, asta sunteţi, nişte hahalere ale colindătorilor români.”

Nici măcar ameninţările că va fi dat în judecată nu l-au speriat pe Giovanni. „Ne vedem în judecată, bă săracilor! Dar să vă spălaţi înainte să veniţi la tribunal, că nu vă mai suport cu mirosul ăsta de tranpiraţie. Aţi venit cu haine neschimbate de trei zile. Dacă e nevoie, vă iau, vă duc la mine în baie, faceţi o baie şi nu mai mirosiţi. Eu m-am bărbierit, m-am dat cu parfum, că vin colindătorii, să arăt frumos. Voi sunteţi de dimineaţă plecaţi, transpiraţi, nespălaţi. Vreţi să ştiţi ce spune spune despre voi? Că luaţi bani ca să colindaţi, că sunteţi beţivi şi că sunteţi nespălaţi. Asta spune lumea despre voi, bă săracilor!”, a urlat acesta către colindători.

Scris de Calin
28 decembrie 2010 14:12

Alte articole

Vezi mai mult