Glina și-a proclamat independența, devenind Republica Populară Glineză

Conflictul din comuna Glina a avut un efect neșteptat asupra integrității teritoriale a României. Pentru că forţele de ordine nu au reuşit să facă dreptate în cazul de crimă reclamat de romi, poporul glinez şi-a declarat independenţa faţă de România şi a înfiinţat Republica Populară Glineză.

Asasinarea tânărului Cichicean de la Glina este echivalentul istoric al asasinării arhiducelui Franz Ferdinand la Sarajevo în 1914, eveniment ce a declanşat Primul Război Mondial. Profitând de faptul că România nu are încă un sistem de justiţie, nici poliţie şi nici jandarmerie, populaţia glineză şi-a declarat imediat independenţa şi a revendicat teritoriul gropii Glina pe care l-au împrejmuit cu bolovani şi l-au declarat republică.

Glina are o istorie de câteva mii de ani, fiind practic cea mai veche civilizaţie de pe planetă. De-a lungul timpului oamenii de ştiinţă glinezi au fost cei mai creativi din lume. Lor le datorăm unele din cele mai vechi invenţii, precum praful de puşcă ud, tiparul de falsificat bani sau cauciucul din plastic. Tot glinezilor le datorăm şi invenţii mai recente, precum celebrele ascuţitori glinezeşti, încălţămintea Adibas şi televizoarele Panascanic.

După cum se ştie, populaţia Glinei este acum cea mai numeroasă din lume şi continuă să crească galopant. Secretul prosperităţii acestei zone sunt zăcămintele naturale de gunoi, din care locuitorii extrag cam tot ce au nevoie şi nu pot să fure din altă parte.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
18 octombrie 2010 17:23

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult