Goana după rechizite! Românii revin la birou, să fure foi și pixuri pentru copii

Panică pe ultima sută de metri! Mii de părinți din România au venit astăzi pe neașteptate la birou doar ca să fure câteva topuri de hârtie și o mână de pixuri, pentru că acușica începe școala și toate rechizitele s-au scumpit enorm. Mai rău e că unele nici nu prea se găsesc, stocurile fiind rapid golite de părinții care au realizat că anul acesta școala începe cu 10 zile mai devreme decât de obicei.

”Credeam că mai avem o groază de timp în care să ciordim una-alta de la birou. Bine, eu iau așa, mai cu bun simț, doar două topuri de hârtie și o cutie cu markere. Dar am văzut o colegă de la HR, păi frate a golit copiatorul, a luat până și facturile tipizate”, spune Marian, angajat care a lucrat de acasă în ultimii 2 ani, dar azi subit a venit la muncă.

Deși azi au fost prezenți în număr copleșitor la birou, angajații spun că de mâine vor reveni la munca de acasă, pentru că n-are sens să ne punem unii pe alții în pericol, înghesuindu-ne în birouri prost ventilate. De aceea, ei s-au oferit să golească rafturile de hârtia nefolositoare și de pixuri, pentru că oricum totul a trecut în online, spun angajații.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
28 august 2022 21:01
Citește mai mult despre: birou furt muncă rechizite școală

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult