Godină îndeamnă să nu generalizăm: Nu toţi poliţiştii beţi şi drogaţi fură maşini

Într-un mesaj pe Facebook anexat unei poze adorabile cu capra sa sudamericană, poliţistul Marian Godină îi îndeamnă pe internauţi să nu facă generalizări păguboase! „Nu toţi poliţiştii beţi şi drogaţi fură maşini, cum a făcut ieri băiatul ăla din Alexandria”, a precizat Godină, adăugând că poate da oricând 10 exemple de poliţişti beţi şi drogaţi care n-ar face rău unei muşte, darămite să-i fure maşina.

Ulterior mesajului lui Godină, şi Sindicatul Poliţiştilor Beţi şi Drogaţi „Euromuci” a emis un comunicat cu un ton similar. „Doar pentru că un poliţist beat şi drogat a furat o maşină undeva în Teleorman, nu înseamnă că în ţară nu sunt zeci, sute de poliţişti beţi şi drogaţi care îşi fac datoria, cu discreţie şi dăruire, dormind liniştiţi pe bănci, unde nu deranjează pe nimeni”, a declarat purtătorul de cuvânt al sindicatului, el însuşi un poliţist beat şi drogat care n-ar fura niciodată o maşină.

Pentru că poliţistul beat şi drogat era şi diacon în timpul liber, Patriarhia a anunţat şi ea o conferinţă de presă în care Episcopul Alexandriei şi Vităneştilor, Onufrie, va atrage atenţia, prin pilde şi parabole, asupra pericolului de a ne pripi să judecăm un diacon beat şi drogat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
31 ianuarie 2022 14:23
Citește mai mult despre: Godina politisti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult