Simpaticul polițist care a devenit popular cu postările sale virale de pe Facebook a publicat o postare dură la adresa lui Garcea - Mugur Mihăiescu. Polițistul spune că declarațiile publice ale lui Garcea strică imaginea restului polițiștilor cinstiți care-și dau cu părerea despre orice.

godina_cereri_pensie.jpg

„M-am abținut mult să scriu pe subiectul ăsta, am zis să se mai liniștească lucrurile. Nu e bine ce face colegul Garcea, nu știu cum să vă zic. Lasă impresia că noi, polițiștii care ne dăm cu părerea despre orice subiect sunt cam pe dinafară, așa, cam cum e el”, a spus Godină. 

În cadrul aceleiași postări îndrăgitul polițist brașovean a explicat cum e faza cu Covid-19, cum se cresc animalele de casă, ce e în neregulă cu legea învățământului, cum ar trebui făcută o ciorbă de fasole, ce părere are despre transferul Denisei Rifai la Kanal D, ce nu funcționează în fotbalul românesc, unde greșește Trump și cum se comportă românii în vacanță la Sovata, unde a fost recent cu soția. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 15.07.2020 10:36 Social

National Cinematografic