Momente jenante la masa autografelor! Îndrăgitul poliţist Marian Godină, care şi-a lansat cartea în această seară, spune că zeci de cititori au încercat să i-o înapoieze cu “mici atenţii” de câte 100 de euro strecurate între pagini.

godina_spaga_in_carte_100_euro.jpg
“Se vede că au interacţionat des cu colegii mei mai puţin cinstiţi şi au reflexele formate”, mărturiseşte Godină. “Eu încerc să le explic că aşa ceva nu se face. Cumperi cartea, îţi dau autograf pe ea, e a ta, ia-o acasă! Din păcate, când mă văd că strâmb din nas, unii cititori insistă: bagă şi mai mulţi bani în carte şi aproape că mi-o îndeasă în uniformă.”

“Deşi îl admiră pe colegul nostru Marian, multor români li s-a înrădăcinat în creier ideea că orice obiect din hârtie e un suport pentru şpagă”, a declarat un psiholog din cadrul Poliţiei Rutiere. “Mai multe despre asta puteţi citi în lucrările lui Pavlov, pe care vi le-aş împrumuta chiar eu cu mare drag, dacă n-aş şti că mi le înapoiaţi cu un teanc de bancnote ascunse în coperta IV.”

Dovedind că trece cu uşurinţă peste micile incidente neplăcute, Godină a amendat circa 40 de şoferi care au parcat neregulamentar în zona Bibliotecii Centrale Universitare ca să asiste la lansare, transmit surse oficiale.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 24.02.2016 21:54 Social

National Cinematografic