La tribunalul astral din Băneasa a fost depusă o plângere de chemare în judecată a companiei Google care a permis ca pe produsul său imaginar construit în Irlanda de sclavi români și pakistanezi să scrie „Catedrala Prostirii Neamului” în loc de ceva frumos. Biserica Ofticoasă Română susține că nu e ok ca atâta timp cât exiști în România să vorbești urât de obiectele aflate în administrarea BOR.

biserica ofticoasa romana.jpg

„Este un triumf al logicii împotriva bunului simț și asta înseamnă dreptate în viziunea noastră care e cea corectă pentru că noi credem în Dumnezeu și Biserici și voi nu”, a declarat purtătorul de cuvânt al BOR. „Din punctul nostru de vedere, al BOR-ului modern, acea catedrală este un obiect fizic, nu un simbol”, a precizat acesta.

De partea cealaltă, reprezentanții Google au anunțat că sunt profund afectați de confuzia și de suferințele create de aceastea și a trimis Tribunalului o serie de documente ce trebuie completate, în care fiecare participant poate spune „pe o scară de la 1 la cinci stele, cum vi s-a părut interacțiunea cu reprezentantul Google?”, lucru care va ajuta enorm la îmbunătățirea algoritmului. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 18.06.2020 10:26 Social

National Cinematografic