Google, dat în judecată pentru “Catedrala Prostirii Neamului” de Biserica Ofticoasă Română

La tribunalul astral din Băneasa a fost depusă o plângere de chemare în judecată a companiei Google care a permis ca pe produsul său imaginar construit în Irlanda de sclavi români și pakistanezi să scrie „Catedrala Prostirii Neamului” în loc de ceva frumos. Biserica Ofticoasă Română susține că nu e ok ca atâta timp cât exiști în România să vorbești urât de obiectele aflate în administrarea BOR.

„Este un triumf al logicii împotriva bunului simț și asta înseamnă dreptate în viziunea noastră care e cea corectă pentru că noi credem în Dumnezeu și Biserici și voi nu”, a declarat purtătorul de cuvânt al BOR. „Din punctul nostru de vedere, al BOR-ului modern, acea catedrală este un obiect fizic, nu un simbol”, a precizat acesta.

De partea cealaltă, reprezentanții Google au anunțat că sunt profund afectați de confuzia și de suferințele create de aceastea și a trimis Tribunalului o serie de documente ce trebuie completate, în care fiecare participant poate spune „pe o scară de la 1 la cinci stele, cum vi s-a părut interacțiunea cu reprezentantul Google?”, lucru care va ajuta enorm la îmbunătățirea algoritmului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

18 iunie 2020 08:06
Citește mai mult despre: catedrala

Alte articole

Vezi mai mult