Grecia se deschide vineri. 2 milioane de români au deja slipul pe ei

Nu contează ce spun drogații ăia de pe la guvernare sau ce spune orice măcelar șpăgar care a devenit erou brusc că e pandemie, important e ce a spus guvernul Greciei, și-anume că de vineri se deschide pentru turiști în caz că vrea să facă cineva concediul acolo. Milioane de români au primit vestea cu bucurie și în slipi, pentru că și iau tras repede peste cu gândul că vor pleca imediat în concediu.

„Știu ce zic oamenii temători, că nu e bine, că nu e momentul, dar vă asigur, eu sunt de la munte, apa e suficient de bună pentru o baie, poate chiar mai multe. Ieși din Mediterana aia superbă și lași soarele să te încălzească, să te coacă din nou din țărână ca Dumnezeu când a făcut lumea. După care razi o gyros în sat și două beri, concediu mafrend, că era și cazul”, a declarat Decebal Popescu, un turist care are deja rezervate două concedii în Grecia.

Și alți numeroși români au afirmat că abia așteaptă să fugă din această țară cu restricții într-una cu concedii, că s-au săturat să tot vadă chei la televizor, ba cel libanez care le spune că nu e bine, ba cel român care urlă că nu e bine că românii ca ei nu-și vă de treabă. „Lasă, să se certe ei între ei, noi trebuie să radem un ouzo sub soare și să stăm descălțați în Grecia, frateeeeee”, au confirmat numeroși cetățeni de etnie română.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

13 aprilie 2021 19:03
Citește mai mult despre: concediu Grecia restrictii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult