Se pare că grecii nu-s așa de proști pe cum se credea. Oamenii de știință din arhipelag au început deja să facă legătura între condițiile atmosferice deosebite din ultimul an, fenomene meteorologice extreme și prezența tot mai consistentă a românilor în zonă.

probleme-grecia.jpg

„Grecia se află sub ocupație românească cam 8 luni pe an, că mai vin și calicii ăia în extra-sezon. Până acu' câțiva ani erau probleme de-astea la ei în țară, inundații de mergeau cu barca prin sat, incendii, furtuni devastatoare. Acuma, brusc, de când sunt toți pe-aici parcă nu mau au de-astea”, explică Antonios Vanghelis, un cunoscut sociolog grec.

Analiștii n-au ajuns însă la o concluzie definitivă ci doar constată fenomenul. Nu se știe, de exemplu, de la ce li se trage specific, de la grătarele făcute de români în pensiune, de la manelele alea proaste date tare sau de la ce gunoaie aruncă pe geamul hotelului în curte. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Thursday, 25.07.2019 10:44 Social

National Cinematografic