Greu cu agricultura bio în România! „Mi-au spart mascații ușa și mi-au confiscat 2 kg”

Sigur, în conferințe de presă, la simpozioane sau la televizor toată lumea, chiar și reprezentanții statului, se laudă că sprijină agricultura bio și microfermele. În realitate lucururile însă nu stau chiar așa, după cum poate depune mărturie și Marcel Constantin din Berceni care a avut parte de o trezire neobișnuită și brutală din partea „statului”.

„Eu nu înțeleg de ce ministerele nu comunică între ele”, spune Marcel. „Domnii care au venit la mine erau de la Ministerul de Interne, păi eu țin de Ministerul Agriculturii. M-au prins, m-au legat la spate, mi-au confiscat produsele agricole, păi ne-am întors iar în vremurile fanariote, când venea arendașul să ia taxele?”, a povestit tânărul agresat de autoritățile statului.

Acesta nu-și explică cum în România ești bătut și încătușat pentru astfel de agricultură, micro, de apartament, câteva ghivece într-o cameră, în timp ce în țări ca Olanda sau SUA ea este încurajată. Marcel a spus că lucrurile nu se vor termina aici și că va contesta în instanță măsura bătăii și confiscării de produse agricole.

Scris de Ef
1 decembrie 2019 11:12
Citește mai mult despre: agricultura

Alte articole

Vezi mai mult