Grevă de avertisment la metrou. Vor fi oprite lifturile şi scările rulante

Metrorex joacă murdar. Membrii sindicatului au cerut 42% mărire de salariu şi ameninţă cu represalii inumane dacă nu le sunt îndeplinite dorinţele. Joi vor fi oprite toate lifturile şi scările rulante, aşa că toţi călătorii vor fi nevoiţi să folosească treptele.

“Asta e tortură medievală! Adică să-mi risc viaţa coborând pe trepte? Eu vreau să stau civilizat, pe partea stângă, şi să discut cu un prieten în timp ce scara mă coboară elegant la peron”, spune un bucureştean. “Să urc pe trepte? Să urc? Prefer să rămân în subteran până se termină greva şi dau drumul la scări şi la lift”, a mai declarat pasagerul.

“O grevă ca lumea, serioasă, era să deschidă toţi turnicheţii, să intrăm fără să plătim bilet. Aşa ar trebui să fie o grevă”, spune o călătoare în vârstă. 

Bucureştenii trebuie să ştie că greva se va extinde şi la bodyguarzii de la metrou, care atenţie! nu vor păzi pe nimeni în ziua respectivă, lăsând călătorii pradă abuzurilor şi criminalilor de la metrou. Evident, intră în grevă şi cei care lucrează la Magistrala Drumul Taberei, aşa că inaugurarea se mai amână cu 2-3 ani.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
12 noiembrie 2018 14:54
Citește mai mult despre: Drumul Taberei greva Metrorex metrou

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult