Grevă japoneză a bugetarilor craioveni: au venit la birou cu săbiile

Întreg aparatul bugetar al Craiovei a intrat azi în grevă japoneză. Mai precis, toți angajații de la stat din Bănie au venit la birou cu săbiile din dotare și cer pe un ton răstit creșterea salariilor, iar în caz contrar amenință că îi vor obliga pe directori să-și facă seppuku în curte.

Un alt aspect negativ al grevei japoneze de la Craiova e că în sediile instituțiilor de stat e permis accesul doar samurailor, sau gheișelor cu care aceștia vin însoțiți la ghișee. În caz contrar, paznicii amenință cu katanele imprudenții care îndrăznesc să le tulbure tihna.

Cei care vor să obțină ceva de la instituțiile craiovene în perioada grevei japoneze trebuie să trimită o cerere specială Shogunului bugetarilor, dar acesta are program foarte scurt, între 10:15 și 10:45, respectiv 14:00-14:08, pentru că în restul timpului își ascute sabia sau exersează la kumite.

Bugetarii craioveni amenință că dacă nu vor primi salarii mărite vor fi nevoiți să devină ronini și să atace castelele din Craiova și să le jefuiască, pentru că cheltuielile sunt mari și vasalii le cer încontinuu de mâncare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
31 mai 2024 12:47
Citește mai mult despre: Craiova sabie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult