Gripa face ravagii! La orice oră, 25% dintre români sunt muci

Ochi injectați, fotofobie, privire încețoșată, vertij, acestea sunt simptome raportate constant de peste 25% din români în fiecare zi, semn că avem pe cap ditamai epidemia de gripă. Peste 25% din români se învoiesc zilnic de la muncă din cauza acestei boli crunte. Un indiciu că e vorba de viroze e că se îmbolnăvesc în grupuri, imediat după o seară la cârciumă, un loc foarte contagios.

Foarte mulți români prezintă grețuri și vărsături, cefalee puternică, senzația de moarte iminentă, precum și idei fixe, precum ”Nu mai beau niciodată”, alte indicii că o viroză fatala a pus stăpânire pe organism.

”Nu este deloc întâmplător că premierul Ludovic Orban a declarat epidemie de gripă cu o zi înainte să fie demis de Parlament. Având în vedere aspectul său pământiu, mersul clătinat, starea de confuzie și de rău fizic, e o certitudine că Orban are și el gripă!”, spune epidemiologul Decebal Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
7 februarie 2020 13:02

Alte articole

Vezi mai mult