Groapa Marianelor, numită în cinstea românului Marian, care a intrat acolo cu BMW-ul

Puțină lume știe, dar insula Cobălcescu nu este singurul loc din oceanu numit așa după un cocalar celebru. Groapa Marianelor din Oceanul Pacific poartă acest nume după ce un explorator român în șlapi a intrat acolo cu BMW-ul.

„Povestea lui Marian este una care ar trebui predată în școală, la loc de cinste alături de alți mari cocalari. Născut într-o familie săracă, de ciupanezi, Marian a fost binecuvântat la naștere cu un penis foarte mic și foarte urât. În ciuda acestui handicap, el a știut de-atunci ce are de făcut: să-și ia un beamveu cu care să impresioneze o cioară tumefiată de la botox, care să-l iubească până va fi arestat și poate un pic dincolo”, a explicat profesorul de Geografie, Dacian Popescu.

Marian a străbătut cu beamveul său lumea în lung și-n lat, cunoscând numeroase cimitire de mașini unde i-a fost tractată mașina pentru că a parcat-o ilegal, de la cel din Mumbai, până la luxosul cimitir din Sidney sau la exoticul garaj de mașini stricate Yusul din Ulan Bator. În cele din urmă a reușit, în timpul unei manevre de parcat cu spatele, să scape mașina de pe vapor direct în falia tectonică submarină ce avea să fie numită Groapa Marianelor. Marinarii superstițioși spun că în nopțile de echinox încă se mai aude tânguitul acestuia după mașina pierdută, e ca plânsul balenelor sau cântul sirenelor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

26 septembrie 2020 11:25
Citește mai mult despre: BMW Groapa Marianelor oceanul pacific

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult