Groaznic! I s-a umplut casa de corporatişti după ce a lăsat punga cu pufuleţi deschisă peste noapte

Un locuitor al sectorului 1 din Bucureşti se confruntă cu o adevărată invazie de corporatişti după ce a lăsat o pungă cu pufuleţi deschisă peste noapte. Atraşi de aroma de porumb, mai bine de 400 de angajaţi ai unei multinaţionale din apropiere şi-au făcut cuib în sufrageria acestuia, existând riscul ca aceştia să înfiinţeze filiale şi în alte apartamente de pe scară.

“Recunosc, am uitat să sigilez punga cu pufuleţi când am terminat de mâncat din ea, deşi când m-am mutat aici fusesem avertizat că Pipera e la câteva minute”, se plânge proprietarul apartamentului.

“Acum s-a umplut toată casa de corporatişti şi nu ştiu cum să-i alung. Mi-au mâncat pufuleţii şi pâinea, mi-au băut toată cafeaua şi Sana din frigider. Nu mă lasă nici să dorm noaptea: fac conferinţe, pun Powerpointuri pe pereţi… Unde stăteam înainte aveam furnici, dar cu alea te mai înţelegeai!”

“Noi am mai avut corporatişti în anii ‘90, când îşi deschisese unul covrigărie la parter”, spune o vecină mai în vârstă. “Degeaba dai cu Flit, nu face decât să-i plimbe între departamente. Trebuie să le găseşti CEO-ul. Ăla hibernează de regulă sub pat, în debara sau în alte locuri întunecoase.”

“Sau pui un automat de cafea în hol, şi când ies de unde stau ei ascunşi, le dai în cap cu mătura”, adaugă gospodina.

Scris de Vasile
11 septembrie 2014 15:09
Citește mai mult despre: corporatisti daunatori pufuleti

Alte articole

Vezi mai mult