Grupul Dacia își ia adio de la Logan, pentru că e total profitabil și aduce mulți bani

După șase ani de producție a modelului Dacia Logan și aproape 400 de mii de exemplare vândute, uzinele Dacia nu vor mai produce acest autoturism de familie. Conducerea fabricii de la Pitești consideră că această mașină a avut un succes foarte suspect. Volumul mare de vânzări nu se poate justifica în niciun fel, depășind orice așteptări.

 

Contactat de reporterii TNR în legătură cu acest caz, directorul uzinei Dacia a declarat: ”Vindem prea mult și câștigăm bani cu ghiotura. Nu înțelegem de ce, pentru că noi n-am reușit niciodată nimic din ce ne-am propus. Întreaga economie se duce de râpă, iar noi vindem mașină după mașină? Nu e normal. Loganul nici măcar nu e o mașină bună. Vom sista imediat producția până la elucidarea cauzelor care au condus la această situație. Adevărul e că nu mai reușim deloc să facem față succesului.”

Imediat după oprirea producției la modelul Logan, fabrica de la Colibași va relua producția la unele modele mai vechi, al căror eșec de piață a fost deja confirmat. Uzina va produce numai Dacia 1100, Dacia Lăstun și Dacia Nova, singurele modele care mai pot readuce industria auto din România la valori normale.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
10 iunie 2010 11:58
Citește mai mult despre: autoturism dacia exemplar Logan succes vanzari mari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult