Grupuri mari de pelerini vin dinspre mare. De la Fetești se aud doar Cristoși și Dumnezei

Pe litoralul Mării Negre pare să fi avut loc un fel de mare eveniment religios dacă este să ne luăm după numărul de persoane credincioase care vin în această duminică de-acolo. Chiar de dinainte de Fetești, dar și după, românii din trafic invocă în mod repetat „Cristoși”, „Dumnezei” și „Sfinți”.

„Am făcut două ore 10 kilometri. Câtă credință mi-a fost dat să aud în jur. S-a vorbit mult de Iisus Cristos, al nostru, personal, cel interior, dar și cel al mamelor noastre, insistându-se în mod deosebit pe Cristosul în care crede mama directorului CNAIR. Dacă religia este opiul popoarelor, atunci eu și colegii noștri din trafic suntem deja în supradoză de cât am vorbit de cele sfinte”, a declarat un credincios care crede că până seara ajunge și el în București.

Biserica a luat act de evenimentele de pe Autostrada Soarelui dar a precizat că nu este vorba de religie organizată acolo. „Poți să zici toată ziua că f*ți Cristoși și Dumnezei, n-ai făcut nimic, asta nu te face față bisericească. Trebuie să anunți că pe lângă ăștia ai f*te și un minor, ca să știm că ești de-al nostru”, a declarat un preot care a ținut să-și păstreze anonimatul, ca să nu fie tracasat de autorități.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

18 august 2019 12:56
Citește mai mult despre: autostrada

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult