Guvernul admite că a greşit. Milioane de manuale vor fi retipărite, că lipseşte poza lui Dragnea de pe prima pagină

Scandalul manualelor școlare se apropie de sfârșit după ce Guvernul și-a asumat vina pentru această ediție și a anunțat că vor fi retipărite, în procedură de urgență. Asta după ce s-a constatat că la majoritatea manualelor, dacă nu la toate, lipsește poza lui Liviu Dragnea de pe prima pagină.

„Ce fel de copii vrem să creștem, să treacă prin școală să nu învețe nimic? Tot vrem ca tinerii care fac 18 ani să vină la vot, să-și exprime opțiunile politice, să-și ia în serios rolul de cetățean responsabil și activ și cum s-o facă? Dacă nu știe cu cine să voteze, cine este cel care se luptă și cu forțele străine dar și cu rămășițele burgheze de ONG-uri care susțin statul paralel?”, a declarat un secretar de stat în ministerul Educației.

Poza cu Liviu Dragnea va fi una de tip portret, în format A4, în care se va distinge privirea blândă dar încrezătoare a liderului care va duce țara pe noi culmi de civilizație și progres, mustața, simbol al proletariatului, și statura unui adevărat om de stat, drept, puternic, neînfricat și oricând dispus să se sacrifice pentru binele poporului.

Scris de Ef
25 august 2018 13:08
Citește mai mult despre: Dragnea manuale

Alte articole

Vezi mai mult