Guvernul ia măsuri în privința consumului de marijuana. „Până la anul o să fie pâinea 60 de lei gramul”

Conform statisticilor oficiale numai anul trecut peste 500 de tineri au ajuns la spital pentru abuz de canabis. Situația îngrijorează foarte mult pe factorii guvernamentali care au anunțat măsuri importante în următoarea perioadă, măsuri menite să-i facă pe tineri sau pe alți români să uite de consumul de marijuana recreațională.

„Acest aspect cu tinerii care sunt cam praf mă îngrijorează”, a declarat premierul Mihai Tudose. „Pe de altă parte, noi ne-am luat un angajament față de electorat în privința programului de guvernare, cu acest program de guvernare a primit încrederea cabinetul meu în parlament și, dacă îl punem în aplicare până la capăt, nimeni n-o să se mai gândească la marijuana, că o să fie pâinea 60 de lei gramul, cât am auzit că e un gigi acum, din ce mi-a spus un prieten care știe pe cineva care mai trage câte un fum pe la chefuri”, a mărturisit premierul Tudose.

Principala problemă cu care se confruntă autoritățile în stoparea flagelului care este consumul de canabis este detectarea consumatorului de la distanță. În momentul de față, întrucât detecțiile se fac pe români, este foarte greu să se facă diferența între un român care consumă halucinogene în mod constant și unul care e prost de la natură.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

6 septembrie 2017 18:09
Citește mai mult despre: marijuana paine

Alte articole

Vezi mai mult