Guvernul lansează programul Prima Dată, pentru tinerii virgini din România

Programul se adresează tinerilor peste 18 ani care nu au avut posibilitatea să facă sex până acum, deşi îşi doresc mult. Premierul Victor Ponta ne explică: „Aceşti tineri sunt debusolaţi pentru că nu au niciun viitor sexual în România. Vreau să văd satisfacţia pe feţele lor, să nu mai trăiască cu grija sexului de mâine. Toţi tinerii au dreptul la o viaţă sexuală decentă, să nu le fie teamă că nu ce pune pe pat diseară.”

Programul Prima dată a fost primit cu entuziasm nu doar de tinerii virgini ci şi de oamenii în vârstă, care au apucat vremurile în care primeai sex de la stat. „Dom’le, înainte de 89 te lua de pe stradă şi te trimitea la făcut sex”, ne spune un domn pensionar. „Imediat cum terminai şcoala primeai repartiţie pentru sex. Chiar dacă te trimitea departe de casă, totuşi sexul era asigurat! Şi dacă erai băiat deştept mai făceai rost de sex şi pe sub mână.”

Premierul Victor Ponta crede că programul Prima Dată răspunde unei necesităţi primare a populaţiei tinere. „Ştiu ce înseamnă să fii un tânăr plin de hormoni, să vrei cu disperare să faci sex şi să nu te ajute nimeni. Dacă România nu le va oferi acestor tineri posibilitatea de a face sex, ei o să plece peste hotare ca să facă sex. Acum ne plângem că ne pleacă creierele din ţară, dar în curând o ne mai plece şi alte organe.”

Scris de TNR
21 mai 2012 12:05

Alte articole

Vezi mai mult