Guvernul lansează programul Prima Flotare, pentru tinerii obezi din România

Programul vine în întâmpinarea tinerilor care își doresc o flotare, dar până acum nu au avut posibilitatea să o realizeze din cauza burții. Prin programul Prima Flotare, Statul Român le oferă acestor tineri posibilitatea de a face primii pași în viață către flotarea pe care au visat-o dintotdeauna.

Conform comunicatului de presă al Guvernului, se califică pentru acest program toți tinerii cu vârste cuprinse între 110 și 160 de kilograme, indiferent de sex și de faptul că acesta se mai vede sau nu de sub burtă. „Mulți dintre acești tineri au trecut binișor de 100 de kilograme și abia se mai mișcă până la frigider de pe o zi pe alta”, spune purtătorul de cuvânt al Guvernului. „Statul le oferă condiții optime pentru flotări: ei vor primi o suprafață plană, un covoraș pe care să se așeze și un sandviș dacă reușesc să se ridice. Dacă totuși nu reușesc să se ridice, statul le asigură o Ambulanță și satisfacția că măcar au încercat.”

Tinerii obezi s-au arătat entuziasmați de acest program și au pornit, ușor-ușor, să-și depună dosarul pentru Prima Flotare. „Până acum, pentru mine o flotare era fost un vis frumos și atât”, ne spune un tânăr de 135 de kilograme. „Mă uitam cu invidie la colegii mei care făceau flotări, dar nu m-am gândit că și eu aș putea face așa ceva. Mi se părea ceva incredibil, să te lași așa pe mâini și apoi să te ridici… Plus că nu e igienic: Să-mi pun eu mâinile jos, în mizerie? Păi eu cu mâinile alea mănânc!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
20 iulie 2012 10:07

Alte articole

Vezi mai mult