Guvernul le dă urșilor arme ca să se împuște între ei

Guvernul României ia în sfârșit în serios problema urșilor. Pentru că în prezent legea interzice împușcarea acestor animale, Guvernul Ciolacu a decis să urșii vor primi armament și muniție, în speranța că se vor împușca între ei și astfel efectivele vor scădea.

Urșii mari, enormi, vor fi primii care vor primi arme, pentru că ei oricum aveau oftică pe urșii mai mici. În etapa a doua, vor primi arme și urșii mai mici, dar și femelele. ”În cazul femelelor, estimarea experților a fost că n-are sens să le dăm arme, pentru că probabil nu vor avea inteligența să le folosească, dar sperăm că măcar se vor împușca singure cu ele”, spune Robert Acrișor, cel care se ocupă de înarmarea urșilor.

Nu e clar cum vor primi urșii armele, dar cel mai probabil acestea vor fi aruncate prin pădure în locurile frecventate de urși, cu câteva instrucțiuni simple de utilizare. Se ia în calcul ca urșii să primească arme din dotarea Poliției Române, pentru că dacă un polițist știe să le folosească, un urs, care are un IQ mai mare, cu siguranță va reuși.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
11 iulie 2024 13:57
Citește mai mult despre: arme urși

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult