Mâine avem liber! Guvernul Orban a decis ca înaintea perioadei sărbătorilor românii să primească o zi liberă legală, pentru descâlcirea luminițelor. Aceasta va fi acordată mâine. Corpul de Control al Premierului va efectua controale prin sondaj, inopinat, la câteva adrese, ca să se asigure că românii chiar descâlcesc instalația și nu se trag pe cur.instalatie_incalcita.jpg

Crăciunologul Decebal Popescu explică necesitatea acestei măsuri: ”Această activitate care genera mulți nervi, multă frustrare și uneori chiar și despărțiri, era de obicei prestată de cineva din familie care avea timp, gen un bunic, sau cineva trebuia să-și ia o zi de concediu, că altfel urlau ăia mici că n-au luminițe în pom și Matei și Daria au!”.

Pentru a nu se întâmpla abuzuri, cei care doresc să beneficieze trebuie să depună la serviciu bonul bradului, bonul instalației, un bon pentru cel puțin un glob sau o beteală, adeverință de la administrator că nu au datorii la bloc, certificatele de naștere ale copiilor minori, certificatul de căsătorie, deces, încorporare, lăsare la vatră, livret militar.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 19.12.2019 13:43 Social

National Cinematografic