Guvernul pregăteşte restricţii. În caz de atac nuclear, mutanţii nu au voie la mall

Deși pentru astăzi s-a anunțat renunțarea la „starea de alertă” și la o mulțime de restricții, în realitate Guvernul pregătește altele noi, având în vedere evenimentele de la granița estică a României. Astfel, conform unui document care circulă deja în cancelaria guvernamentală, mutanții nu vor avea voie la mall și în alte zone în care se adună oamenii normali.

Guvernanții au luat în calcul că o mare parte din populație va fi mutantă până la finalul anului, în urma exploziilor nucleare de la centrale sau a atacului cu rachete de acest tip. „Important este să fim pregătiți pentru această eventualitate și să facem tot ce este posibil ca viața noastră să decurgă normal”, au declarat surse din apropierea Palatului Victoria.

„Cum să-i explic copilului meu că este normal când vede mutanți pe stradă. Dacă o să vrea și el să fie mutant?”, și-au exprimat îngrijorarea numeroși părinți. O separare a mutanților și a oamenilor normali este, astfel, o măsură necesară și binevenită în contextul actual.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

8 martie 2022 08:18
Citește mai mult despre: mall mutanti restrictii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult