Guvernul promite 12 călătorii gratuite cu CFR pentru orice român câștigător de premiu Nobel

Zicem noi, înjurăm, scandal în piață, chestii, dar trebuie să recunoaștem că Guvernul Dăncilă este singurul guvern post-decembrist care a avut o strategie clară pentru a sprijini tinerii și antreprenorii ce doresc să obțină un Nobel. Astfel, o ordonanță de guvern dată chiar în această dimineață acordă importante facilități pentru orice câștigător român de Nobel.

„Vorbim în primul rând de 12 călătorii gratuite cu CFR pentru orice câștigător, aceastea putând fi cumulate cu cele pentru veteran de război, handicapat, rudă ceferist, orfani și necunoscuți. Apoi acesștia vor beneficia de o reducere de 35%, valabilă trei luni, la orice bilet achiziționat prin agențiile CFR din întreaga țară”, a anunțat ministrul Transporturilor.

Acesta spune că speră ca aceste facilități să-i motiveze pe tinerii oameni de știință din țara noastră să se aplece asupra disciplinelor profitabile în știință, cum ar fi fizica, chimia sau medicina, unde se dau medalii mult mai faine decât la alte concurusuri de acest tip. „Nobelul este pentru noi, dacă mă înțelegeți, un deziderat aproape național. Fiecare dintre noi și-ar dori un astfel de premiu la fel cum fiecare dintre noi își dorește 320i cdc, geamuri heliomate, combi”, a declarat ministrul Transporturilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

17 octombrie 2018 11:34
Citește mai mult despre: calatorii gratuite cfr nobel reduceri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult