Guvernul reduce facturile românilor la curent. Va tăia lumina 3 ore pe zi!

Gata cu facturile umflate! Guvernul ia atitudine în scandalul facturilor imense la curent și promite că va tăia furnizarea de electricitate câte 3 ore pe zi în toată țara. Ministrul energiei le râde astfel în față speculatorilor de pe piața energiei, care se vor trezi cu profiturile ciuntite. Curentul va fi întrerupt la ore aleatorii, nu la ore fixe, pentru ca românii să nu se obișnuiască și să se adapteze. În acest mod, factura la electricitate a unei familii obișnuite va scădea de la 17.000 lei lunar la 15.000 lei lunar.

”Consumatorii ar putea să-și dea seama că se ia curentul la ora 19:00 și să spele înainte. Ori așa nu facem nicio economie. Vom lua curentul câte 10-15 minute, foarte des, ca să stopăm consumul nesăbuit, de care profită firmele astea hrăpărețe”, spune ministrul economiei.

Premierul a admirat geniul ministrului economiei și se gândește să aplice această strategie și în alte domenii. Treleurile, trenurile și metroul vor fi și ele oprite timp de 3 ore pe zi, dar nu simultan, deci vatmanii și mecanicii trebuie să fie atenți, să evite opririle bruște și coliziunile.

Guvernanții spun că n-au ce să le facă firmelor care umflă facturi: ”Românii au încheiat contracte cu acele firme, ei au fost proști și au semnat cu acești țepari. Să se învețe minte. Ei nu știu că aici e România? Chiar au pus botul la ofertele alea?”, a mai declarat ministrul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 septembrie 2021 12:36
Citește mai mult despre: curent economii facturi lumină

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult