Guvernul revine la priorităţile reale. Muncitorii de la Metroul Drumul Taberei, mutați la Catedrala Neamului!

Gata cu tehnocraţia! Noul Guvern PSD arată încă din prima zi că ştie care sunt adevăratele nevoi ale românilor: bisericile şi pensiile! De aceea, printr-o ordonanţă de urgenţă, toţi muncitorii şi toate utilajele de la şantierul Magistralei 5 de metrou din Drumul Taberei au fost mutate urgent la Catedrala Neamului, iar şantierul metroului a fost închis definitiv.

„S-a întârziat prea mult cu lucrările la Catedrală! Tehnocraţii au amânat cu rea-credinţă atât finanţarea, cât şi lucrările. Azi, Catedrala putea fi gata şi puteam comemora victimele de la Colectiv acolo”, explică noul ministru al Transporturilor.

Cetăţenii din Drumul Taberei sunt rugaţi să meargă la birou pe jos, şi nu cu maşinile personale, dar mai ales să evite zona Catedralei, pentru a nu se întârzia şi mai mult lucrările: „Să nu mai încurce traficul cu maşinile, că noi avem treabă, nu stăm în mofturi de-astea de-ale tehnocraţilor. Metroul făcut de Ceauşescu e suficient, omul era un geniu”, a mai spus Dragnea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ionut
5 ianuarie 2017 14:01

Alte articole

Vezi mai mult