Guvernul a anunțat în această dimineață deschiderea temporară a granițelor pentru muncitori veniți din Vietnam, întrucât polițiștii actuali nu mai fac față cu amenzile. În total 10.000 de vietnamezi vor fi aduși în România, bătuți în cap și trimiși să dea amenzi pe stradă.

politisti-vietnamezi.jpg

„Am dat amenzi de ne doare mâna, am amendat mai mulți oamenni decât am testat de coronavirus. Și încă mai sunt oameni de amendat, nu-i vedeți cum cârâie și nu ne lasă să furăm? Ce-i în capul ăstora, vă jur, de mâine dublăm iar amenzile pentru populație”, a declarat râgâind a bere premierul Ludovic Orban.

Totodată, după ce termină de amendat oamenii de pe stradă, poliția va începe să amendeze oamenii din casă. Deocamdată se rezumă să sune la interfon, să spună că sunt curieri, și când omul iese afară în parcare să-l amendeze acolo. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 09.04.2020 12:11 Social

National Cinematografic