Guvernul va da prune cu iaurt populației, să nu mai iasă din case măcar câteva zile

Ordonanța Militară 4 are și o serie de prevederi importante, care arată disperarea autorităților române. Ca dovadă, aceasta prevede ca românii să primească zilnic un kilogram de prune și unul de iaurt, să garantăm măcar așa că nu iese nimeni din casă.

„În următoarele zile armata va distribui populației iaurt și prune din rezerva de stat. Când se termină iaurtul trecem pe bere. Facem un apel la populație să mănânce aceste produse, că sunt foarte sănătoase, conțin vitamine importante, acizi grași și chiar și proteine. Un stil de viață sănătos crește imunitatea”, a declarat ministrul Marcel Vela.

Medicii recomandă totuși, ca de fiecare dată, spălarea și dezinfectarea colacului de veceu după fiecare folosire, pentru că virusul se transmite și prin această metodă. În aceste cazuri se recomandă izolarea cu ușa închisă, să nu miroasă în toată casa, și poate și un șprei scurt, când se termină minicarantina.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
30 martie 2020 11:03

Alte articole

Vezi mai mult