Delirul din ultimele zile, când a propus o serie de măsuri aberante pentru combaterea coronavirusului, i-a fost fatal lui Streinu-Cercel. Ministrul Sănătății a decis să-l demită pe directorul Institutului Matei Balș, Streinu-Cercel urmând să fie supus totodată și unui control psihiatric.

hagi_doctor.jpg Partea bună este că deja avem un înlocuitor pentru Streinu-Cercel. ”La Institutul Matei Balș avem nevoie, în primul rând, de un bun comunicator, de o persoană care să liniștească populația, nu s-o panicheze. Și-am găsit exact persoana potrivită pentru asta: Gheorghe Hagi”, a anunțat azi ministrul Sănătății.

Gică Hagi a acceptat imediat postul, spunând că e mai bine să se implice decât să nu se implice în lupta contra coronavirusului. ”În cariera mea am avut medicii peste tot, la Națională, la Real Madrid, la Barcelona, la Brescia, la Galatasaray și de la fiecare am învățat câte ceva. Și eu eram vedeta echipei, nu ei, deci sigur mă pot descurca și cu Matei Balș ăsta”, a spus Hagi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 22.04.2020 08:04 Social

National Cinematografic