Hagi îl va înlocui pe Streinu-Cercel la Matei Balș, că e mult mai coerent

Delirul din ultimele zile, când a propus o serie de măsuri aberante pentru combaterea coronavirusului, i-a fost fatal lui Streinu-Cercel. Ministrul Sănătății a decis să-l demită pe directorul Institutului Matei Balș, Streinu-Cercel urmând să fie supus totodată și unui control psihiatric.

Partea bună este că deja avem un înlocuitor pentru Streinu-Cercel. ”La Institutul Matei Balș avem nevoie, în primul rând, de un bun comunicator, de o persoană care să liniștească populația, nu s-o panicheze. Și-am găsit exact persoana potrivită pentru asta: Gheorghe Hagi”, a anunțat azi ministrul Sănătății.

Gică Hagi a acceptat imediat postul, spunând că e mai bine să se implice decât să nu se implice în lupta contra coronavirusului. ”În cariera mea am avut medicii peste tot, la Națională, la Real Madrid, la Barcelona, la Brescia, la Galatasaray și de la fiecare am învățat câte ceva. Și eu eram vedeta echipei, nu ei, deci sigur mă pot descurca și cu Matei Balș ăsta”, a spus Hagi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
22 aprilie 2020 06:04

Alte articole

Vezi mai mult