Hai că am supravieţuit! Mâine e deja vineri şi trece şi săptămâna asta de muncă

Momente dificile pentru românii care merg la muncă zilele acestea, dar deja se întrevede un licăr de speranță. Potrivit unor surse, azi este deja joi, ceea ce înseamnă că doar azi nu e mâine, adică vineri, ziua în care practic începe weekendul și se termină (dracului) și săptămâna asta de ”muncă”.

”O zi începută e pe jumătate terminată. Practic, până mâine mai sunt cam 5 pauze de țigară, o pauză de prânz și o ședință convocată aiurea, pe o problemă imaginară, doar ca să ne aflăm în treabă vreo 2 ore”, explică Matei, angajat în România.

Spre deosebire de Matei, există angajați care nu stau cu mâinile în sân, nu așteaptă aiurea să se termine ziua, ci chiar fac ceva concret ca să scape și azi.

E cazul Elenei, contabilă: ”Azi am de gând să plec cu o jumătate de oră mai devreme, o să pretind fie că am diaree de la salata boeuf veche, ori că trebuie să duc copilul la medic, că nu mai vede bine din cauza tabletei pe care stă 18 ore pe zi. Până atunci, am de citit 5 articole pe TNR și de dat Like la sute de poze inspiraționale din Instagram, deci n-o să stau degeaba, o să fie o zi normală”, spune Elena.

Scris de Ionut
4 ianuarie 2018 08:36
Citește mai mult despre: job munca weekend

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult