Hai că nu mai e mult! Azi s-a născut primul român care va prinde moartea lui Iliescu, peste 94 de ani

Se pare că ticălosului comunist Ion Iliescu i se apropie sfârșitul. Un celebru clarvăzător spune că azi s-a născut primul român care va prinde în viață mult așteptatul moment al decesului lui Ion Iliescu. Fericitul eveniment ar urma să se întâmple peste 94 de ani.

”Iliescu nu este nemuritor, cum tot mai multă lume începe să creadă”, spune renumitul clarvăzător. ”Știu că în afara nou născutului de azi nimeni din cei vii nu va prinde în viață moartea lui Iliescu, dar ideea în sine că sinistrul bolșevic își va găsi, într-un final, sfârșitul mă bucură nespus. Și sunt sigurc și alți români simt la fel.”

Și pentru că românii care nu s-au născut azi n-au nici o șansă să prindă în viață moartea lui Iliescu, dar totuși merită și ei să se bucure de moartea ticălosului comunist, s-a stabilit ca, în fiecare an pe 3 martie să sărbătorim viitoarea moarte a lui Iliescu.

”O zi în care să ne comportăm ca și cum Iliescu tocmai ar fi murit. O zi de sărbătoare și bucurie, în care Dumnezeu și-a întors în sfârșit privirea spre români”, spune inițiatorul ideii.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Calin
3 martie 2017 16:03

Alte articole

Vezi mai mult