Haos în Bucureşti, după ce un fulg de zăpadă a blocat 3 artere importante de circulaţie

Căzut la primele ore ale dimineţii într-o importantă intersecţie bucureşteană, primul fulg de zăpadă a dat peste cap traficul din Capitală, spun autorităţile. Celula de criză convocată de edilul Sorin Oprescu dezbate în acest moment posibilitatea îndepărtării fulgului, iar şoferii bucureşteni sunt rugaţi să aleagă rute ocolitoare până la mobilizarea utilajelor Primăriei.

“Mii de maşini sunt blocate pe Bd. Timişoara, Drumul Taberei şi Şoseaua Panduri”, spune Deceneu Petrescu, meteorolog de proximitate. “De vină este un fulg de zăpadă enorm, cu diametrul de aproape 1 cm, prăbuşit în jurul orei 5 dimineaţa în plin sens giratoriu, la mai bine de un metru de trotuar. Am încercat să îl îndepărtăm cu echipamentul din dotare, dar am reuşit doar să găurim asfaltul pe o rază de câteva zeci de metri, iar teribilul fulg de zăpadă e în continuare de neclintit.”

“Cetăţenii sunt rugaţi să ocolească zona, dacă nu vor să petreacă ore întregi în intersecţie, străduindu-se să treacă de groaznicul fulg”, a adăugat Petrescu. “Îi asigurăm că problema e doar temporară: la primăvară fulgul se va topi şi traficul se va desfăşura în parametri normali, cel puţin până când prima rază de soare va provoca topirea suprafeţei carosabile.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
24 ianuarie 2014 10:01

Alte articole

Vezi mai mult