Deși trebuia să fie o sărbătoare plină de liniște, Boboteaza s-a transformat într-un adevărat haos la Caracal. Motivul? Celebra cruce de Bobotează a fost aruncată în apă cu tot cu taxiul care o avea agățată de parbriz.

taxi_de_boboteaza.jpg

„Ne pare rău pentru situația creată, se poate întâmpla oricui e din Caracal. Crucea aia era așa frumoasă, că ne-a luat ochii, nici n-am mai observat taxiul din jurul ei, taximetristul, pasagerul”, spune preotul care a împins mașina în râu.

Greșeala i-a pus într-o situație dificilă pe curajoșii care au sărit să recupereze crucea. „A fost nasol că a trebuit să deschidem ușile ca să ajungem la cruce. Noi am împins în ele cât am putut, dar până la urmă tot a trebuit să spargem geamurile”, spune Cătălin B., tânărul care a ieșit victorios la suprafață cu schimbătorul de viteze.

Totuși incidentul a avut și consecințe pozitive: nefericitul șofer este primul taximetrist din Caracal care s-a spălat anul acesta.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Luchian | Monday, 06.01.2020 19:09 Social

National Cinematografic