Deși trebuia să fie o sărbătoare plină de liniște, Boboteaza s-a transformat într-un adevărat haos la Caracal. Motivul? Celebra cruce de Bobotează a fost aruncată în apă cu tot cu taxiul care o avea agățată de parbriz.

taxi_de_boboteaza.jpg

„Ne pare rău pentru situația creată, se poate întâmpla oricui e din Caracal. Crucea aia era așa frumoasă, că ne-a luat ochii, nici n-am mai observat taxiul din jurul ei, taximetristul, pasagerul”, spune preotul care a împins mașina în râu.

Greșeala i-a pus într-o situație dificilă pe curajoșii care au sărit să recupereze crucea. „A fost nasol că a trebuit să deschidem ușile ca să ajungem la cruce. Noi am împins în ele cât am putut, dar până la urmă tot a trebuit să spargem geamurile”, spune Cătălin B., tânărul care a ieșit victorios la suprafață cu schimbătorul de viteze.

Totuși incidentul a avut și consecințe pozitive: nefericitul șofer este primul taximetrist din Caracal care s-a spălat anul acesta.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Luchian | Monday, 06.01.2020 19:09 Social

National Cinematografic