Hoţii români nu se mai simt în siguranţă nici măcar în propria ţară! Legea recursului compensatoriu e considerată un dezastru de românii plecaţi la furat în alte ţări. Recent a fost foarte mediatizat cazul unei bande de hoţi români jefuiţi imediat după ce s-au întors în ţară, de o altă bandă de hoţi eliberaţi din puşcărie de PSD şi Tudorel.hot_roman_jefuit.jpg

“Noi furăm cinstit câteva luni pe an în Spania, în Franţa şi în Italia, unde riscăm să fim arestaţi şi când ne întoarcem ne iau ăştia tot ce-am furat? Mie mi-au furat 22 de ceasuri, 14 portofele şi 174 de tricouri Gucci originale”, relatează Robi, român care trăieşte din ciordeală.

Românii care se duc la furat în străinătate spun că sunt nevoiţi să-şi îngroape prada, de frica interlopilor. Mulţi se predau şi intră de bunăvoie în penitenciar, pentru că acolo nu mai sunt hoţi, toţi fiind în libertate.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 15.01.2019 19:02 Social

National Cinematografic