„Happy Hour” la Radet! Între orele 17-18 se dă căldură în calorifere şi la etajele superioare

Şefii de la Radet au decis să le facă o bucurie bucureştenilor recordaţi la reţeaua de termoficare. Astfel, în fiecare zi, între orele 17-18, regia de termoficare va mări volumul de apă caldă, astfel încât să se încălzească şi caloriferele bucureştenilor care stau la etaje superioare.

„O măsură binevenită”, spune un pensionar care locuieşte la etajul 11 al unui bloc din Militari, „nu credeam că mai apuc ziua în care caloriferul meu se încălzeşte. Nici măcar nu credeam că e posibil aşa ceva, drept să vă spun. Calorifer cald la etajul 11 e un fel de mit, în care puţină lume crede. Sper să fie adevărat.”

„Dacă programul va avea succes”, spune şeful Radet, „am putea mări perioada de «happy hour» pentru cetăţenii care stau la etaje superioare chiar şi la 4 ore pe zi. Dacă tot le luăm banii ca şi cum le-am da căldură 24 de ore pe zi, măcar atât să facem pentru ei. Desigur, preţul serviciilor noastre va exploda, întreţinerea practic se va dubla, dar nu asta e important acum.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
20 decembrie 2012 15:12

Alte articole

Vezi mai mult