Har divin! Patriarhul simte cu câteva secunde înainte fluctuațiile de curs valutar

Ortodocșii români nici nu știu ce comoară au în fruntea BOR. Este vorba de Patriarhul Daniel, un personaj extrem de expansiv când vine vorba de expus bogățiile corporației pe care o conduce, dar extrem de discret în privința metodelor prin care generează atât de multă bunăstare.

Recent, însă, un înalt prelat al BOR s-a scăpat într-un interviu și a făcut public marele talent al Preafericitului Daniel. „Simte cu câteva secunde înainte fluctuațiile bursei și ale cursului valutar, așa că știe întotdeauna ce, cât și când să vândă sau să cumpere. Fără acest har divin, pe care puțini îl au, probabil n-ar fi ajuns niciodată CEO al BOR“, a spus acesta.

Un alt mare har al Patriarhului Daniel este că poate, prin rugăciune, să deschidă cu de la sine putere bursa. Bursa rămâne închisă pentru toată lumea, dar se deschide doar pentru el, ceea ce-i oferă un mare avantaj. Sunt chiar și zvonuri care spun că Patriarhul apelează la magia neagră ca să influențeze cotațiile pe bursă, dar oficial nimeni n-a confirmat nimic pe acest subiect.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
8 mai 2022 08:48
Citește mai mult despre: Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult