HBO va transmite în reluare cotele apelor Dunării

Lovitură pe piaţa media! Canalul de televiziune HBO a achiziţionat drepturile de transmitere a cotelor apelor Dunării pentru o sumă care a rămas confidenţială după ce Media Pro, Intact şi Dolce şi-au retras ofertele.

Cotele apelor Dunării vor fi astfel difuzate pe HBO în prime-time începând din luna noiembrie. Directorul de programe al postului a precizat însă că nu va fi vorba de cotele din ziua respectivă, ci de unele mai vechi, dar încă foarte atractive. „Vă daţi seama că nu ne puteam permite să achiziţionăm drepturile de difuzare ale cotelor apelor Dunării chiar din acea zi”, a explicat el. „Va exista un decalaj de minim o lună de la data la care sunt emise până în momentul în care le difuzăm noi, dar gândiţi-vă că totuşi noi le transmitem cu mult înainte să apuce să iasă pe DVD.”

Analiştii media susţin că există temerea ca mulţi telespectatori să îşi descarce cotele apelor Dunării de pe Internet, în variante piratate. Acestea au o calitate mult mai slabă, astfel încât adesea nu îţi poţi da seama cu exactitate câţi centimetri sunt la Baziaş sau la Zimnicea, însă prezintă avantajul că de multe ori pot fi descărcate chiar înainte de lansarea oficială.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
14 octombrie 2011 12:13

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult