Herson de România. Un bărbat constipat s-a retras din baie după 8 luni

Victorie! Un bărbat s-a retras din baie după 8 luni de conflict, exact ca la Herson. În baie s-au dat lupte grele, pentru că 8 luni s-au auzit numai icnete. Simțindu-se încolțit, se pare că bărbatul a folosit arma chimică. Cei care au intrat după el spun că au rămas cu un gust amar după acest gest al bărbatului.

Se pare că intrarea bărbatului în baie a fost abuzivă, soția declarând că a fost invadată de această brută constipată, care s-a pus pe budă în timp ce ea făcea duș și a fost nevoită să se retragă și să apeleze la ajutor la ONU, în timp ce el spunea că nu se cacă, ci că e vorba de o operațiune igienică specială.

Au fost presiuni internaționale, apoi s-a trecut la aplicarea de sancțiuni economice. A fost deviat fluxul de aprovizionare cu hârtie igienică și i s-a tăiat și curentul, dar nici așa nu ieșea, semn că nu putea fi izgonit decât printr-un atac decisiv. Până la urmă acesta a ieșit și familia, cu lacrimi în ochi, s-a întors la folosirea normală a băii, dar înăuntru e dezastru.

Ororile ocupației au fost difuzate pe Tik Tok. ”Ce-am văzut acolo este horror. Timp de 4 luni nu s-a șters, e dezastru, mă tem că va fi nevoie de milioane de dolari pentru reconstrucția băii”, spune ambasadorul Americii despre această invazie.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
14 noiembrie 2022 14:52
Citește mai mult despre: constipație invazie WC

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult