Hipermarketurile explică scandalul cărnii expirate: ”Carnea verde era pentru cei care țin post!”

Scandalul cărnii expirate vândute în România de către un lanț de hypermaketuri este departe de a fi încheiat. Deși procuorii și polițiștii spun că este vorba de mâncare reambalată, firmele care vând astfel de produse spun că este vorba doar de produse de post.

”Este un limbaj internațional, doar polițaii români se fac că nu înțeleg. Verde semnifică bio, sănătate, vegetal. Carnea care prezintă astfel de culori este pentru creștinii care țin post și vor să mânânce fără a păcătui”, a spus Hans Cristian, directorul pentru România al unui cunoscut lanț de hypermaketuri german.

Acesta nu și-a ascus scârba față de lipsa de cultură gastronomică a poporului român. ”Le dai o brânză Roquefort, se duc repede fuga la OPC. Așa și cu carnea noastră, era pastă de mici Roquefort, Parizer Roquefort și cârnați de casă oltenești Roquefort, cu mucegai”, a completat Cristian.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
12 martie 2014 12:03

Alte articole

Vezi mai mult